El clúster ha valorat principalment el fet d’apropar-se i vulgaritzar les noves tecnologies amb el públic andorrà, facilitant l’accés i demostrant la utilitat d’algunes eines de producció com les impressores en 3D, talladora làser i les eines de modelització. La previsió del projecte és que aquesta talladora làser, així com les altres eines tecnològiques estaran a l’abast dels ciutadans andorrans en un laboratori de fabricació, el primer FabLab d’Andorra.
Paral·lelament, s’organitzaran tallers i cursos per a empresaris, emprenedors i estudiants per tal de descobrir les nombroses possibilitats que li ofereixen aquestes tecnologies com per exemple la producció de productes i maquetes. Fashion 4.0 també pretén contribuir al desenvolupament sòcio-econòmic d’Andorra a través de la creació de treball, de centre de formació, però també de renovació de l’oferta comercial andorrana dins el sector de la moda.
El Segell ACTInn 2018
El segell s’atorga a projectes que es desenvoluparan amb l’acompanyament d’ACTInn i valora l’aspecte innovador, l’aplicabilitat dels projectes en l’àmbit territorial andorrà en el sentit que contribueixin a que el Principat d’Andorra es vagi convertint en un país innovador i la coherència pel que fa a les capacitats per dur a terme els projectes en relació amb el seu abast. No hi ha un número limitat de projectes que puguin comptar amb el Segell ACTinn, motiu pel qual la Junta Directiva d’ ACTinn acceptarà tots aquells projectes quina valoració sigui positiva. La convocatòria per presentar propostes per aconseguir el Segell ACTinn i la dotació econòmica serà renovada en 2018 per tal de donar suport a d’altres projectes innovadors i amb fort potencial.