I jornada d’internacionalització d’Andorra Business

Loading Events
I Jornada d’Internacionalització d’Andorra Business OK

Esdeveniment Andorra Business

Andorra Business organitza, el pròxim 21 de novembre al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, la primera jornada d’internacionalització d’empreses andorranes que neix amb l’objectiu de donar suport als empresaris del país i optimitzar l’arribada dels seus negocis a mercats exteriors.

L’esdeveniment, s’emmarca dins de l’acord de col·laboració entre Andorra Business i ACCIÓ signat entre ambdues entitats el 2022, amb l’objectiu d’impulsar la competitivitat i fomentar la internacionalització de les empreses. Una mostra dels bons resultats d’aquesta entesa són les 37 empreses andorranes que ja han avançat en els seus plans d’expansió a través la xarxa d’Oficines Exteriors que ACCIÓ té arreu del món.

De fet, en el marc d’aquesta primera jornada, les empreses andorranes rebreu informació qualificada i pràctica sobre els models i especificitats de diferents mercats de la mà de 5 directors d’Oficines Exteriors d’ACCIÓ (Londres, Singapur per Sud-est Asiàtic, Montreal, Bogotà per LATAM i París). Entendre bé nous mercats, és el primer pas per afrontar un possible posicionament dels negocis andorrans en aquests mercats. Entre altres activitats previstes, se celebraran diverses xerrades i tindreu l’oportunitat de concertar, sol·licitant-ho prèviament, reunions individuals amb tots els participants.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top